Hirdetés

Hamarosan boltokban az LG HDR monitorja

Nem sietik el az eredetileg januárban bemutatott 32UD99-W startját.

Az idei CES-en láthattuk először az LG 32UD99-W jelzésű monitort, aminek beharangozott újdonsága a HDR10 tartalmak lejátszása volt, ám a kijelző azóta sem került a boltokba. Úgy tűnik azonban, hogy nem kell sokáig várni, mivel a külföldi webáruházakban már felbukkant a termék, amiért várhatóan 1100 eurónak megfelelő forintot kell majd fizetni.


[+]

A 31,5"-es képátlóval bíró sík megjelenítő IPS panelje egyébként 4K felbontás megjelenítését támogatja 178/178 fokos betekintési szögek mellett. A normál natív kontrasztarányról nincs információ (nyilván ez a local dimming háttérvilágítás miatt van így), viszont azt tudni lehet, hogy a 350 cd/m² tipikus fénysűrűség mellett a vibrálásmentes LED-es háttérvilágítás HDR módban 550 cd/m²-re lesz képes. A válaszidő 5 ezredmásodperc, a lefedett színtér pedig a DCI-P3 95%-a, illetve hardveres kalibrálási lehetőségre is van lehetőség, de az ehhez szükséges eszköz nem jár hozzá gyárilag. Ami a frissítési frekvenciát illeti, a maximális 60 Hz borítékolható, ám emellé pedig jár FreeSync is, ami vélhetően 40-60 Hz között fejti ki majd jótékony hatását.


[+]

Bemenetekből rendelkezésre áll a HDMI 2.0a, a normál DisplayPort 1.2a és egy USB Type-C is, ami DisplayPortként és töltőportként egyaránt funkcionál (40 wattig), valamint USB 3.1 Gen1 portokból is akad majd egy pár a megszokott 3,5 milliméteres jack kimenet mellett. A házban egyébként hangszórókat is elhelyeznek, szám szerint kettőt, egyenként 5 watt teljesítménnyel, a tápellátást pedig külső tápegységgel oldják meg. Viszonylag nagy mérete ellenére az állványon sem spóroltak, lesz pivot, azaz portré mód a szokásos dönthetőség (-5 és +15 fok között) és a kedvelt magasságállítás (0-110 mm) mellett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés