2019. augusztus 24., szombat

Útvonal

Hírek » Hama blog rovat

Hama blog: vidám nyári videó nyereménnyel!

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Sodrós kis kétperces, nyári összeállítást készített a hazai Hama képviselet, melyben rengeteg saját termék megjelenik, és még nyerni is lehet vele.

Nagyjából egy évvel ezelőtt írtunk a Hama hazai képviseletének ügyes kis videójáról, melyben rengeteg Hama és Hamához kapcsolódó termék jelent meg, és még nyerni is lehetett vele. Idén is kapunk egy hasonló, sőt még jobb videoklipet "Hama nyaram" címmel. A hangulatos kétpercesbe sikerült nagyjából kéttucatnyi Hama terméket belezsúfolni:

Megjelenik a videóban például az általunk is kipróbált Black Edition notebookhűtő, a mySCAN egér, vezeték nélküli adatmegosztó vagy éppen a pici tévétuner, emellett notebook-, fotós, tablet- és telefontokok, fejhallgatók, Rapoo hangszórók, Liquid Image akciókamerák, SanDisk memóriakártyák és egyebek egy-egy röpke pillanatra. A Hama hazai képviseletének Facebook oldalára látogatva pedig a Hama Nyaram app révén részt vehetünk egy nyereményjátékban.

A játék menete egyszerű: a menüpontra klikkelve, miután engedélyeztük a – csak az értesítéshez szükséges adatainkat elkérő – appot, a megjelenő termékekből gondosan össze kell állítanunk egy kívánságlistát, amit, ha szerencsénk van, kompletten megnyerhetünk.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.