Hama blog: FlashStar 170 fotós hátizsák

Aki követi blogunkat, valószínűleg tudja már, hogy a közel kilencven éves múltra visszatekintő Hama annak idején fotós kiegészítőkkel kezdte pályafutását Németországban. Mára rengeteg egyéb ágazattal bővült kínálatuk, de továbbra is nagyon erősek fotós témában. A legújabb érdekesség a FlashStar táskacsalád, melynek legkomolyabb tagja a FlashStar 170 fotós hátizsák. Az üresen másfél kilogrammos, 30 x 16 x 22 centiméter belső terjedelmű zsák a közepes méretű megoldások közé tartozik – egy dSLR váz, két objektív, egy vaku és a kisebb tartozékok férnek bele.


[+]

Külső méretével kapcsolatban fontos megjegyezni, hogy kézipoggyász nagyságú, tehát magunkkal vihetjük a repülőgép fedélzetére. Anyaga strapabíró polytex, cipzárai víztől védő burkolatot kaptak, a zsák koptatófelülettel ellátott aljából pedig esővédő huzatot vehetünk elő. Vállpántjait úgy alakították ki, hogy egy és két vállra is felvehető legyen, illetve ha nehézre pakolnánk, derék- és mellkasszíjjal is rögzíthetjük magunkon, melyek a vállpántokhoz hasonlóan használaton kívül leszedhetőek.


[+]

Alapvetően oldalról pakolható a FlashStar 170-es hátizsák központi rekesze, ehhez a bal és a jobb oldaláról is megnyithatjuk, kinek mi áll kézre. Külső burkolatát körbecipzárazva lefelé nyílik, és további kisebb zsebeket találunk rajta például az akkumulátorok számára. A középső rész belső elrendezése hét darab, tépőzárral rögzíthető, vastagon párnázott elválasztóval szabható testre. A fotós rekesz fölött, a hátizsák felső részéhez hátulról férhetünk hozzá, ez ideális hely személyes tárgyainknak vagy kisebb ellátmánynak.


[+]

Gondoltak az állvány szállítására is, ehhez a külső, kapcsos burkolat lenyitásával válik szabaddá alul egy terhelhető zseb és középtájon egy stabilizáló pánt. Oldalt még egy alapból szűk, de igény szerint kisebb palack befogadására képes zseb nyitható ki. A sokoldalú, minőségi Hama FlashStar 170 fotós hátizsák 33 000 forint környékén vásárolható meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Előzmények