Hama blog: a 20 éves jubileum limitált szériás termékei

Múlt héten írtunk róla, hogy éppen húsz évvel ezelőtt jött létre a Hama magyarországi képviselete, vagyis a Hama Kereskedelmi Kft. A komoly évforduló alkalmából 20 éves emblémával ellátott, limitált szériás termékek kerültek a Media Markt és az Euronics áruházakba, melyekre ráadásul kiváló árral hívják fel a vásárlók figyelmét.

A fotós múltat idézi a Seattle fényképezőgép- vagy kameratáskák sorozata, melyek kétféle formában, összesen négyféle méretben kerültek be az akciós kínálatba. A vállpánttal és övre fűzést segítő pánttal ellátott tokok kompakt, ultrazoom vagy MILC gépekhez illenek, és nagyjából 40%-os árengedménnyel kaphatóak az évfordulós példányok. Szintén érdekes lehet a fotósok számára a fémházas, USB 3.0 csatlakozós multi kártyaolvasó, amihez most 4999 forintért lehet hozzájutni.


[+]

A fotóstáskákhoz hasonló mértékben csökkent az ára az uRage eXplode Evo headsetnek, melyet korábban kipróbáltunk már. Az akcióban 12 990 forint helyett 7990 forintért kapható a fehér változat. Nagyjából 25%-os kedvezménnyel, 9990 forintos áron került az akciós kínálatba a félgömb alakú Hama Black Sin sztereó hangszóró, melynek (RMS) teljesítménye 3,6 watt. A picike, elsősorban telefonokhoz vagy tabletekhez ajánlott Pluto hangszórócska többféle színben, eredeti árának kevesebb, mint a feléért, 3990 forintért kapható.

A húszéves évfordulót ünneplő termékek között találunk még egeret, pendrive-ot, tablettokokat, vidám órákat, kapcsolós elosztót, időzítős konnektoraljzatot és televízióhoz való falikonzolt is, érdemes az emblémát keresni a Media Markt és az Euronics áruházakban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Előzmények