Hálózati zenelejátszó iPod-dokkolóval

A TerraTec e hónap végén vezeti be a piacra Noxon 2 radio for iPod nevű eszközét, mely elődjétől – amint neve is mutatja – annyiban különbözik, hogy egy dokkoló került a tetejére, mely közvetlen kapcsolatot teremt az Apple lejátszóival, és a zenehallgatás mellett akkutöltésre is lehetőséget ad.

Hirdetés

Az új Noxon-változat rendelkezik FM rádióvevővel, USB portja révén pedig külső tárolóegységeken lévő számok megszólaltatására is képes. Vezetékes vagy 802.11b/g-kompatibilis vezeték nélküli interfészén keresztül hálózatba kapcsolva több ezernyi internetes rádióadást tud önállóan fogni, de a helyi, UPnP-kompatibilis eszközökön tárolt tartalmakat is lejátszhatja.

A támogatott formátumok között van az MP3, WMA (DRM is), WAV, AAC+ és OGG Vorbis, melyek akár a csomag részét képező hangszórón, akár fejhallgatón, akár a vonali vagy SPDIF kimenetre kötött hifi-berendezésen hallgathatók. A Noxon 2 radio for iPod mellé infrás távirányító, Mac rendszereken futtatható Elgato EyeConnect, valamint többféle platformon használható TwonkyMusic szerverszoftver jár. Ajánlott ára 349 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés