Hama blog: Avinity kábelcsodák

Sokéves, megbízható működésének és óriási termékkínálatának köszönhetően a Hama vezető szerepet vívott ki magának a multimédiás és audiokábelek hazai piacán. A szupermarketektől kezdve az elektrotechnikai áruházakon át a számítógépes szaküzletekig mindenhol megtalálhatók termékei, melyeket képességeik és áruk alapján több kategóriába sorolnak, így mindenki megtalálja a neki való megoldást.

Avinity bemutató a Hama hazai székházában
Avinity bemutató a Hama hazai székházában [+]

Avinity márkanéven a legelvetemültebb „hifisták” és házimozi-őrültek halandó emberek számára felfoghatatlan igényeit elégítik ki. A hazai piacon újonc márkanéven abszolút csúcsminőséget kapunk, aminek az egyik biztos jele, hogy az összes Avinity termékre harminc év garancia vonatkozik, és csomagolásukról, szabadalmaztatott formatervükről ordít az igényesség.

Csúcsminőségű HDMI kábel felépítése rajzon...
Csúcsminőségű HDMI kábel felépítése rajzon...

A termékpalettán sokféle, analóg és digitális jelet továbbító kábelt találunk, melyek közül elsősorban az analógnál fontos az átvitt jel hibátlansága, amit kiváló minőségű, a csúcsmodelleknél ezüsttel bevont, oxigénmolekuláktól mentes rézkábelekkel, többszintű szigeteléssel és akár 24 karátos arannyal futtatott csatlakozókkal érnek el.

... és fotón
... és fotón [+]

A digitális kábelek közül elsősorban a HDMI-re összpontosít az Avinity, de optikai hangkábeleket szintén találunk a hazai kínálatban. Itt nem is annyira a külső és az egyes csatornák közt keletkező zajok kiszűrése a fontos, hiszen a digitális adatfolyam nulláit és egyeseit könnyebb elkülöníteni az analóg adathoz képest, inkább a minél nagyobb sávszélességre koncentrálnak. Mivel az abszolút csúcskategóriába tartoznak, az Avinity kábelei átlagos szemmel nézve iszonyatosan drágának tűnhetnek, de a megcélzott szegmensben ezek az összegek egyáltalán nem kirívóak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Hama

Azóta történt

Előzmények