A Gyűrűk Ura akar lenni az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 532.03-as eszközillesztő a legújabb GeForce-ot is támogatja.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 532.03-as meghajtót, amely a The Lord of the Rings: Gollum című játékhoz kínál új profilt – hozzá a DLSS 3 elérhetőségével. Ezen túlmenően javult a Stable Diffusion alatti teljesítmény, valamint a friss csomag támogatja az új GeForce RTX 4060 Ti VGA-t.

A FreeSync vagy Adaptive-Sync kijelzők hitelesítése haladt tovább, aminek hála két új megjelenítő került fel az erre vonatkozó listára. Konkrétan az I-O DATA GC253U és GD271UAX nevű megoldásokról van szó.

Az eszközillesztő hibajavításokat is tartalmaz, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • Sikerült korrigálni az Age of Wonders 4 stabilitási problémáját
  • A Bus Simulator 31 alatt mostantól működni fog az Ansel, illetve a Freestyle szolgáltatás

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől) és 11 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 700 (csak Maxwell architektúrájú GPU-k), 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000, 4000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.21.0713-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Előzmények

Hirdetés