Hirdetés

Gyufásdoboz méretű faxmodem az LG-től

Hirdetés

Nem mindig és nem mindenkinek van gyors, DSL vagy ISDN internetelérése. Különösképpen igaz ez nálunk, Magyarországon, ahol csak mostanában indulnak csak be a dolgok, azok is kifejezetten lassan. Számos felhasználó tehát még mindig (otthon vagy útközben) kénytelen az 56 Kbps-os adatátviteli sebességet kínáló analóg faxmodemeket választani. Rájuk gondolva fejlesztette ki és dobta piacra a szinte egy zsebben is elférő, pehelysúlyú, külső, USB-s LM-U56S típusú faxmodemjét az LG.

A dél-koreai vállalat szerint az eszköz előnye a kis méreten és az USB-nek köszönhető széleskörű kompatibilitáson kívül a rendkívül gyors internet- és faxkapcsolat felépítésében rejlik. A modem ezüstös színárnyalatban pompázik, az USB-s csatlakozásnak köszönhető nem igényel külön áramforrást és gyakorlatilag nincs hangja. A modem automatikusan felismeri a fax- vagy a telefonhívásokat, automatikusan tárcsáz, ismeri a Tone- és a Pulse-üzemmódokat és még a használt nyelvet is beállíthatjuk.


Forrás: www.hardware-mag.de

Mivel az eszköz USB-s, így nem igényel külön telepítést, csak egy szabad USB-portot, bármelyik számítógép azonnal felismeri. A készülékhez jár bőséges szoftvercsomag jár és kompatibilis a Linux operációs rendszerekkel. Az LG LM-U56S támogatja az ITU/TIA V.92 szabványt.

A modem Nyugat-Európában már kapható 29,90 euróért - az LG erre a termékre is két év garanciát vállal.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés