Gyors munkavégzésre termett az új Xerox multifunkciós nyomtató

A Xerox bemutatta legújabb multifunkciós nyomtatóját, mely kategóriájának egyik leggyorsabb berendezése. A WorkCentre 4250 a nyomtatási és másolási funkciók mellett színesben szkennel, valamint faxolni is tud. A gépezettel percenként 43 oldal készíthető, és a nagy teljesítményű tonerkazettákat a készülék takarékos üzemmódban is kezelheti, ami segít az irodai költségek visszafogásában.

Hirdetés

A WorkCentre 4250 természetesen egyszerre több feladatot – nyomtatást, másolást, szkennelést és faxolást – is képes párhuzamosan kezelni. Sőt a Print Around funkció biztosítja, hogy amennyiben egy munka elakad például a megfelelő papírtípus hiánya miatt, a soron következő nyomtatás megszakítás nélkül folytatódjon, emellett a Fax Forward alkalmazás automatikusan továbbítja a beszkennelt dokumentumot az előre megadott e-mail címre. További szolgáltatás az ID Card Copy funkció is, melynek használatával a lap egyazon oldalára másolhatjuk a kártyaalapú dokumentumok mindkét oldalát.


[+]

A berendezés grafikus érintőképernyőjével egyszerűen elvégezhetők a másolási feladatok, továbbá az 500 MHz-es processzorral felszerelt WorkCentre 4250 fejlett biztonsági funkciókat is tartalmaz az üzleti információk védelme érdekében. Az Image Overwrite funkció például a munka végeztével törli az adatokat a beépített 80 GB-os merevlemezről, míg a Secure Print és a Secure Fax Receive a kód beütéséig visszatartja a dokumentumokat. A készülék takarékos kétoldalas nyomtatási lehetőséget is kínál, papírkapacitása pedig 3100 lapig terjed.

A Xerox elmondása szerint a WorkCentre 4250 támogatja többek között az Equitrac Office-t, a Captaris RightFaxot, az X-Solutions ScanFlowStore-t és számos SAP megoldást. A termék alapkiépítésben 2200 dollárba kerül, ám az összes extra tartozékkal közel 5000 dollárt kell fizetni érte.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Xerox

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés