Hirdetés

Gyors 19 hüvelykes TFT-kijelző a CTX-től

A CTX új 19 hüvelykes TFT-monitort vezet be a piacra, amelynek formatervét a neves német dizájnstúdió, a Just Blue készítette. Az F széria többi tagjához hasonlóan az F973 képminőségének javításáról is tükröződésgátló bevonat és a Neon-Life technológia hivatott gondoskodni, ám az új modell 17 colos testvéréhez képest rövidebb kombinált (tr+tf) válaszidővel rendelkezik: 12 ms-os reakcióideje már gyors képváltások utánhúzásmentes megjelenítését is lehetővé teszi, így játékokhoz is alkalmas lehet.

A manuális „finomhangolás” lehetősége mellett előre definiált sémák (pl. mozi, szöveg, grafika, sport) teszik egyszerűvé az adott alkalmazásnak legmegfelelőbb képi jellemzők beállítását. A kijelző 450:1 kontrasztarányt és 400 cd/m2 fényerőt biztosít, natív felbontása 1280x1024 pixel. Első pillantásra kicsinek tűnő 140°/135° (h/v) betekintési szögei részben a TN-panel technológiai sajátosságaira vezethetők vissza, részben arra, hogy a CTX 10:1 kontrasztarányra adja meg ezeket az értékeket – miközben számos gyártó ma már inkább az 5:1 melletti mérésre hajlik. A monitor két 1 wattos hangszóróval és beépített tápegységgel készül, maximális fogyasztása 45 watt.

Az analóg jelbemenettel rendelkező F973L változat szállítását a vállalat hamarosan megkezdi, a DVI és D-Sub csatlakozókkal ellátott F973 érkezése tavaszra várható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • CTX

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés