GoodDrive pendrive-ok Valentin-napra

Hirdetés

A GoodRAM érdekeltségébe tartozó GoodDrive márkanév égisze alatt két új pendrive-ot jelentettek be, melyekkel kifejezetten a Valentin-nap közeledtét próbálják kihasználni.

A GoodDrive Twister már régebb óta jelen van a piacon, azonban a közelgő ünnep alkalmából a vállalat elkészítette a termék limitált példányszámban megjelenő „2gether 4ever” verzióját. A 4 GB-os kapacitású pendrive piros és fekete színben pompázik. Előbbi a hölgyek, utóbbi pedig az urak számára lehet ideális ajándék. Az USB 2.0 interfésszel felvértezett készülékek 18 MB/s-os olvasási és 9 MB/s-os írási sebességgel rendelkeznek, fogyasztói áruk pedig 8 euró körül alakul.

A GoodDrive Glamour tervezésénél a vállalat csak a gyengébbik nem képviselőire gondolt. Az alig 4 centiméter hosszúságú és 4 milliméter vastagságú eszköz memóriája Chip On Board technológiával készült, emiatt 8 GB adat is elfér rajta. Az USB 2.0 csatlakozóval felszerelt pendrive maximális olvasási sebessége 28 MB/s, az írni pedig 7 MB/s-mal tud. A GoodDrive Glamour a holnapi napon jelenik meg, fogyasztói ára egyelőre nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés