Hirdetés

Extravagáns házzal erősít a Gigabyte

A Gigabyte leleplezte legújabb számítógépházát, mely FD-H1 jelzéssel kerül majd fel a boltok polcaira. A feketére festett, igényes kivitelezésű termék ATX, Mini-ITX vagy microATX méretű alaplapot fogadhat, a meghajtók pedig három darab 5,25, illetve négy 3,5 colos helyre kerülhetnek. A kisebb rekeszek természetesen rejtve vannak, továbbá a teljes ház segédeszköz nélkül szerelhető.

A 425 mm magas, 190 mm széles és 450 mm mély házból a felmelegedett levegőt a hátul elhelyezkedő 12 cm-es ventilátor vezeti a szabadba, míg a friss légáramlatról az elől található szintén 12 cm-es LED-es légkavaró gondoskodik. Ezzel a szellőzéssel nem kötelező megelégedni, ugyanis a felhasználó számos extra szélgép beszerelésével turbózhatja fel a ház hűtését. A 6,04 kg-os torony tetején elhelyezkedő I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két darab USB 2.0 csatlakozóval és egy kártyaolvasóval szolgál. Utóbbi egység az SD szabványú memóriakártyákat kezeli. A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat.

A Gigabyte FD-H1 szállítása még ebben a hónapban megkezdődik, az ajánlott fogyasztói áráról azonban még nincs információ.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés