Genius EasyPen M406WE vezeték nélküli digitalizáló tábla kötöttségek nélkül

A Genius bemutatta legújabb digitalizáló tábláját, az EasyPen M406WE-t, amely az M406 és a M406W közvetlen leszármazottja. A 4 x 6 hüvelykes munkaterülettel rendelkező tábla vezeték nélküli, ezzel sokkal kényelmesebb, kötöttségektől mentes használatot tesz lehetővé. Működését 2 x AAA méretű, újratölthető ceruzaakku biztosítja, ezek újratöltése pedig egy egyszerű USB kábellel történik, vagyis akkor sincs gond, ha menet közben lemerül, töltés alatt is használható az eszköz.


[+]

A számítógéppel a 2,4 GHz-es frekvenciatartományban egy apró USB-s adóvevő segítségével kommunikál, amely messze nagyobb hatótávolságot biztosít, mint amire egy digitalizáló tábla esetében szükség lehet. A szintén vezeték nélküli toll természetesen egérként is funkcionál, a bal klikkelést a stylus felülethez érintése váltja ki, de a fogáspont környékén további két gomb sorakozik, amelyek a jobb és görgető gombot váltják ki, így a kontrollálás teljes körű. A stylus használaton kívül a tábla oldalába pattintható, hogy véletlenül se kavarodjon el.


[+]

Felbontása 2560 LPI (lines per inch), valamint 1024 nyomásszintet képes megkülönböztetni, így nem csak fotók precíz szerkesztésére, de digitális rajzok, festmények készítésére is alkalmas. Szerencsére a hardver mellett a csomagban olyan szoftverek is lapulnak, amelyek segítségével azonnal nekiláthatunk kreativitásunk kiélésének, többek között a Corel Painter Essentials 4, a PenDrawer, a PenSign és a Pen Toolbar programok lapulnak a dobozban. A Genius EasyPen M406WE pontos megjelenési dátuma és vételára még ismeretlen, de tekintve, hogy az EasyPen M406W itthon már 25 000 forintért beszerezhető, valószínűleg az új verzió is hasonló árcédulával érkezik.


[+]

Előzmények

Hirdetés