Hirdetés

Új Ryzenekhez optimalizált memóriamodulokat dob piacra a GeIL

Persze az RGB világítás megléte mellett a Ryzen-optimalizáció kevésbé fontos tényező, de gondoltuk azért azt is megemlítjük.

Legutóbb szeptemberben tettünk említést oldalunkon a GeIL Orion memóriaszériájáról, akkor az ASRock Phantom Gaming sorozatának dizájnjegyeivel ellátott memóriamodulokról volt szó. Most egy kicsit szélesítettek a célcsoporton, ugyanis bemutatták az Orion RGB modulokat, amelyből rögtön kétféle verzió is piacra kerül, a normál modellek mellett AMD Ryzen 5000-es szériájú processzorokhoz optimalizált kivitelek is készülnek, amelyek külön cikkszámot kapnak majd.


[+]

Kiviteltől függően adott az XMP 2.0 profilok támogatása, továbbá mindkét verzióra igaz, hogy a Racing Red vagy Titanium Gray színben pompázó, alumíniumból készült hűtőbordák feletti élt gazdagon megszórták RGB LED-ekkel, ezek az összes ismertebb alaplapgyártó (ASUS, MSI, ASRock, Gigabyte, Biostar) technológiájával kompatibilisek, a fények pedig az adott RGB rendszeren belül szinkronizálhatóak számítógépünk többi komponensével.


[+]

Az egyébként 8, 16 és 32 GB-os modulok egy-, két-, illetve négycsatornás kitekben is elérhetőek lesznek, órajelük pedig konkrét modelltől függően 2666, 3000, 3200, 3600, 3400, 4000, 4266, valamint 4400 MHz lehet, az időzítések CL 16 és CL 22 között változhatnak. Mivel rengeteg csomag kerül majd piacra, ezúttal nem készítettük el a szokásos táblázatunkat, egyszerűbbnek tartjuk megjegyezni, hogy akit cikkszám szerint érdekelnek a különböző kitek időzítései, feszültségértékei, illetve órajelei, az a két verzió (alap és AMD) termékoldalairól letöltheti a gyártó által ebből a célból készített PDF dokumentumot.

(forrás: geil.com.tw) [+]

A táblázatokból egyedül a kitek árát, illetve az újdonságok piacra kerülésének időpontját nem tudjuk meg, ezekre sajnos a sajtóközlemény sem tér ki.

  • Kapcsolódó cégek:
  • GeIL

Előzmények

Hirdetés