Nyolc játékhoz kínál profilt az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 472.12-es meghajtó a Windows 11 támogatását is elmélyíti.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 472.12-es meghajtót, amely a Deathloop, a Diablo II: Resurrected, a Far Cry 6, a Hot Wheels Unleashed, a New World, a World War Z Aftermath, az Alan Wake Remastered és az INDUSTRIA című játékokhoz kínál új vagy frissített profilt, továbbá ezek közül az utóbbi két címhez a DLSS támogatását is biztosítja. Sőt, a Deathloop esetében az NVIDIA Reflex is működik, illetve a vállalat frissítette a Windows 11-re vonatkozó támogatást, így mostantól az új operációs rendszer képességeit is kezelik.

A fentieken túlmenően a The Elder Scrolls Online teszteli az új DLAA funkciót, amely gyakorlatilag megegyezik a DLSS-sel, csak nem a felskálázásra, hanem az élsimításra koncentrál, ezért natív felbontáson számolja a képkockát. A friss meghajtó tartalmazza az ehhez szükséges rutinokat.

A friss csomag hibajavításokkal is szolgált, ezeket az alábbi felsorolás részletezi:

  • A Watch Dogs Legion című játék többet nem fog akadozni aktivált Resizable BAR funkció mellett
  • A Battlefield V mostantól nem omlik össze DirectX 12 módban, ha a HDR be van kapcsolva
  • A GPU órajele nem ragadhat be maximumra a Redshift 3D alatt
  • Ezentúl akkor is megjelenik a 0,59x-es skálázási faktor, ha a meghajtó korábbira való rátelepítését express beállítással, aktív GPU skálázást mellett végezte a felhasználó

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül. Ugyanitt hozzáférhető a friss csomag, tartalomkészítőknek való Studio verziója is.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől) és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.19.0218-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés