Gamer perifériák az MSI-től

Egy billentyűzet és egér, illetve egy headset színesíti a gyártó játékosoknak szánt termékpalettáját.

Az Immerse GH60-as headset, a Vigor GK40-es billentyűzet és a Vigor GK40 egér-billentyűzet kombó került fel újdonságként az MSI Gaming termékei közé. A három friss megoldás közül a headset 50 mm-es, neodímium mágnesekkel dolgozó hangsugárzókat kapott, és Hi-Res tanúsítvánnyal is rendelkezik, köszönhetően frekvenciatartománya megszokottnál magasabbra, 40 kHz-re emelt felső határának. Az egyéb tulajdonságait illetően még visszafogottnak is tekinthető, analóg fejhallgató 32 ohmos impedanciával rendelkezik és 96 dB-es érzékenysége van, mikrofonja pedig betolható a bal oldali fülkagylóba. Ezek a kagylók cserélhető, szövetborítású szivacsokat kaptak, és a kényelmes hordozhatóság érdekében el is forgathatók. A szövetburkolatú kábel végén egy négypólusú, 3,5 mm-es csatlakozó található, a dobozban pedig a puha tasakon és a bőrből készült plusz fülkagylókon kívül egy Y-elosztó is helyet kapott. A kábelre még egy vezérlő is elfért a hangerőhöz és a mikrofonhoz.

 


[+]

A Vigor GK40 névre hallgató billentyűzet membrános kivitelű (igaz, az MSI állítása szerint a mechanikus kapcsolókhoz hasonló érzést közvetít), és anti-ghosting, illetve 20KRO képességekkel is rendelkezik. Sajnos a „gaming” érzés ezúttal jórészt kimerül az MSI Mystic Light rendszerét is támogató, hat zónára osztott RGB LED-ek beépítésében, makrózási opciók tudniillik nincsenek, bár a megszokott, Windows gombot letiltó Gaming üzemmód azért rendelkezésre áll.

Hirdetés

 

 


[+]

A Vigor GK40 kombó az említett billentyűzet és a Clutch GM10 egér összecsomagolásával áll elő. Ez utóbbi is inkább a belépőszintre pozicionált, alapvetően jobbkezes használtra tervezett vezetékes eszköz, négy gombbal és Pixart ADSN-5712 szenzorral. Itt a LED-ek közül egy vörös színű példány került a sárkányos logó alá, míg a görgő a 800/1000/1600/2400 dpi-re állítható felbontás értékének függvényében világít kék, vörös, zöld és lila színben. Az egér maga 125 x 64 x 42 mm-es, tömege pedig 104 gramm.

 

 


[+]

A GH60, GK40 és GM10 hamarosan megjelenik a boltokban is, hivatalos árakat azonban egyelőre nem közölt az MSI.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

  • Új headset az MSI-től

    A játékosokra fókuszáló Immerse GH70 persze RGB LED-es, de szerencsére specifikációi is ígéretesek.

  • Új billentyűzet az MSI-től

    A már régebb óta piacon lévő GK-701-ből készült egy frissebb változat, néhány fontos módosítással.

  • Új egerek az MSI-től

    A Clutch GM60 és GM70 közeli testvérek, a szenzorokban és az adatátviteli lehetőségekben térnek el.

Hirdetés