Vidám hangulatú köntösbe bújt a Galax legfrissebb VGA-ja

A háromventilátoros, félpasszív üzemet támogató modell a GeForce RTX 3060 Boomstar OC típus egy variánsának tekinthető.

Hirdetés

A Galax egy új videokártyával, a GeForce RTX 3060 Chinese Cabbage Dog Editionnel bővítette portfólióját, amelyet a DODOWO és BEMOE cégek közreműködésével álmodtak meg. A GA106-302 GPU-val szerelt újdonságot a japán anyanyelvű, "PonkichiM" néven dolgozó művész Vegetables Fairy (Zöldségtündér) koncepciójának motívumai díszítik, amelyben különböző állatokat mindenféle ételként és zöldségként reprezentálnak – a tervezők választása Chinese Cabbage Dogra (Kínai Káposztakutya) esett, akinek a legfőbb fegyverténye az, hogy aranyos.


[+]

Az LHR revíziós, 315 mm hosszú, továbbá 52 mm vastag kártya egyedi nyomtatott áramköri lapot, valamint burkolati elemet kapott, és a fedélzetén szolgálatot teljesítő GPU (ami opcionálisan a kínai piacra szánt példányok esetében GA104-150 is lehet) 1780 helyett 1837 MHz-es GPU Boostot használ, miközben a 12 GB GDDR6-os VRAM 15 GHz-es effektív órajelen ketyeg. A tápellátás két nyolctűs PCI Express csatlakozó (meg persze a PCI Express sín) segítségével valósul meg, mialatt az I/O plate-en az NVIDIA sztenderddel, azaz három DisplayPort 1.4a-val, illetve egy HDMI 2.1 kimenettel nézhetünk farkasszemet. Természetesen a hátlapi takarólemez sem hiányzik, ami a perforációknak köszönhetően ezúttal nem csupán merevítő feladatot lát el.


[+]

A termék dobozából bónusz gyanánt egy nagyobbacska egérpad, egy akril telefontartó és egy 5 cm-es kocka kerül elő, amelynek oldalain kis ábrák formájában Cabbage Dog kedvenc időtöltései láthatók. A vezérlő 3100 jüanért, tehát körülbelül 175 500 forintért már előrendelhető a Bilibili Mall webshopon keresztül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Galax

Előzmények

Hirdetés