Hirdetés

A Gainward bemutatta a GeForce GTX 285 Cao Cao Editiont

A Palit érdekeltségébe tartozó Gainward bemutatta GeForce GTX 285 Cao Cao Edition névre keresztelt termékét, mely a kései Han-dinasztia egyik hadura, Cao Cao emléke előtt tiszteleg. A kreatív marketingesek elmondták, hogy a névválasztás nem véletlen, mivel Cao Cao – aki egyszerre volt politikus, költő és mecénás – kíméletlenül elbánt ellenségeivel. A Vej-dinasztia megalapítója Krisztus után 155-ben született és 220-ban halt meg.


[+]

Az új termék alapját a nemrég bemutatott Palit GeForce GTX 285 képezi. A friss fejlesztés terveit egy az egyben átvette a Gainward, és a matrica lecserélésén kívül nem változtattak rajta semmit. Ennek eredményeképpen az 55 nm-es technológiával gyártott GT200 lapka 648, 1476 és 2484 MHz-es mag-, shader- és effektív memória-órajelen üzemel, ami megfelel az NVIDIA ajánlásának. A terméken összesen 1 GB kapacitású GDDR3 memória kapott helyett.


[+]

A PCI Express 2.0 csatolóval érkező kártya két darab dual-link DVI és egy tv-kimenettel rendelkezik, a HDMI csatlakozó pedig átalakító segítségével érhető el. A DirectX 10-zel kompatibilis termék várhatóan a jövő hónapban jelenik meg Európában, az ajánlott fogyasztói ár 350 euró lesz.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés