G.Skill nyereményjáték többféle memóriáért

A G.Skill meghirdetett egy nyereményjátékot, mely a vállalat hivatalos Facebook oldalán zajlik. Ide kell beírni az üzenőfalra egy bejegyzést, amely egyben a nevezés első lépése is. Itt nem árt egy kis angoltudás, de nem nehéz e nélkül sem boldogulni. Nagyon fontos, hogy a beírás az alábbi mintára hasonlítson: „G.SKILL’s … is my favorite! I shall be a winner because …”. A pontozott részekre kell írni a lényegi szempontból fontos információt. Az első mondatban egy G.Skill terméket kell megnevezni, amit az alábbi oldalról érdemes kiválasztani. Természetesen a vállalat arra a termékre kíváncsi, amelyik a legjobban tetszik. Az első mondat tehát valahogy így nézzen ki: „G.SKILL’s Sniper DDR3 1600 CL9 is my favorite!”

Hirdetés

A második mondatot már csak be kell fejezni, és itt jön elő a kreativitás, amit a vállalat díjaz. Ide már szükséges az angoltudás, de akár így is befejezhető a mondat: „I shall be a winner because I wish to.”. Ez persze nem túl kreatív, hiszen csak azt üzenjük a cégnek, hogy szeretnénk nyerni, de a nevezéshez éppen ez is elég. Ennél többet nem szeretnénk segíteni, ezt is csak az angolul nem tudó olvasóink érdekében tettük meg.

Az üzenet beírása után a következő lépés az alábbi weboldal címét elhelyezni a saját üzenőfalunkra, és ezzel be is fejeződött a nevezés folyamata, melyet egyébként július 27-éig lehet megtenni.

A nyeremények!
A nyeremények! [+]

A G.Skill a sikeresen nevező felhasználók között három darab 8 GB-os kapacitást kínáló, kétcsatornás memóriacsomagot sorsol ki, amelyekről bővebb felvilágosítást a fenti kép ad. További hat szerencsés egy G.Skill ruhaneműt kap, amely lehet egy póló vagy trikó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés