Fujitsu Ultrabook a szebbik nem részére

Hirdetés

Bizony, ezt is megéltük! Itt az első női Ultrabook, ráadásul a durvább fajtából. A 13,3 hüvelykes Fujitsu LIFEBOOOK CH702 fehérben, barnában, de legfőképpen csajos rózsaszínben kapható, olyan egyedi elemekkel, mint igazgyöngyöt mintázó bekapcsológomb, egyedi billentyűzetkupakok és cirkónium díszbetétek. Szoftveres téren is kapnak némi extrát a lányok: egy Facebookkal és Twitterrel összekapcsolt megosztásokat támogató napló alkalmazást.

A motorházfedél alatt a Fujitsu LIFEBOOK U sorozatánál megismert, második generációs Ultrabook hardver dolgozik, egészen pontosan Intel Core i5-3317U processzor, konfigurációtól függően 2-8 GB memória, a 320 vagy 500 GB-os merevlemezt pedig 24 GB-os SSD támogatja a gyorsabb reagálásban.

Szokás szerint a processzorba integrált HD Graphics 4000 grafikus mag hajtja a 13,3 hüvelykes kijelzőt, ami csupán 1366x768 pixel felbontású. Azt nem tudjuk, hogy fényes, vagy matt, de egy ilyen gépben a piperetükör tűnik logikus választásnak. Természetesen nem hiányzik a fedélzetről a Wi-Fi, Bluetooth 4.0, HDMI és USB 3.0 csatlakozó, az akkumulátor pedig a gép tömegének alacsonyan (1,45 kg) tartása érdekében csak négycellás. Egyelőre még nem kell aggódni azon, hogy a barátnő vagy feleség ilyen laptopot kérjen karácsonyra, mert csak a távol-keleti piacon kapható a LIFEBOOK CH702.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés