Fujitsu blog: Innovációs Roadshow indul!

Jövő héten, március 17-én indul a Fujitsu Innovációs Roadshow. Az ország nagyvárosait bejáró rendezvényen a vállalat előremutató újdonságait mutatja be, melyek teljes egészében lefedik az információs és kommunikációs technológiák (ICT) világát. A japán vállalat az emberközpontúságra fókuszál, mindennapi életünk, tevékenységünk, munkák egyszerűbbé, hatékonyabbá tételére.

Az egésznapos programban a látogatók megismerkedhetnek a 20 év fejlesztéssel tökéletesített PRIMERGY szerverekkel, melyek az iparági átlag alatti hibaaránnyal dolgoznak, és szerepet kapnak az ETERNUS adattároló rendszerek, melyek kapcsán az adatvédelmet is szó lesz. Notebookok terén a több mint 30 éve sikeres LIFEBOOK szériáé lesz a főszerep, olyan egyedi megoldásokkal, mint a PalmSecure vénaszkenner, de a 15,5 mm vékony, 14 hüvelykes vállalati gépek és az erőteljes, akár 24 órás üzemidőre képes munkaállomások önmagukban is nagyon érdekesek.

Tovább színesíti a programot a FREEDEE bemutatója 3D nyomtatóval, 3D szkennerrel, és a 3Doodler nyomtató tollat is ki lehet majd próbálni, a műsort pedig a Microsoft szervervirtualizációs előadása és élő demózás zárja. A Fujitsu Innovációs Roadshow első állomása március 17-én Győrben lesz, utána Szeged, Debrecen, Miskolc, Gárdony, Kecskemét és Pécs következik, a finálét pedig Budapesten tartják majd június 4-én, a Fujitsu Day keretében. Akit érdekel a rendezvény, az alábbi honlapon jelentkezhet rá.

Azóta történt

Előzmények