Friss Buffalo termékek érkeznek

Hirdetés

A Buffalo több új terméket is bemutatott a múlt héten megrendezett CeBIT kiállításon. A külső DVD-író és az SSD széria kis méretével, a pendrive-ok pedig biztonsági szolgáltatásaikkal hívják fel magukra a figyelmet. A vállalat elmondása szerint az új készülékek tavasszal kerülnek az üzletekbe.

  
Buffalo DVSM-PN58U2V - Forrás: TechConnect [+]

A Buffalo DVSM-PN58U2V szériás külső DVD-író elsősorban a netbooktulajdonosok számára készült, és 86 dolláros áron forgalmazzák majd. A 137 mm-es szélességgel, 142 mm-es mélységgel és 20 mm-es magassággal rendelkező meghajtó tömege 340 gramm, ami könnyű hordozhatóságot tesz lehetővé. A termék a DVD±R-t és DVD+RW-t 8, a DVD-RW-t és a DVD±R DL-t 6, a DVD-RAM-ot 5, míg a CD-R és CD-RW lemezeket 24-szeres sebességgel képes megírni. Az adatátvitel az USB 2.0 interfészen keresztül történik, emellett lehetőség van két USB 2.0 portot használni, amennyiben hálózati áramforrás nem áll rendelkezésre.



Buffalo SSD SHD-ES9M - Forrás: TechConnect

Az SSD-k piacán megjelenő SHD-ES9M szériával szintén a netbookokat célozzák meg, egészen pontosan az Asus Eee PC 901-et. Az új MLC NAND flash lapkákra épülő SSD termékek 32 és 64 GB-os kapacitással készülnek, és átlagosan 30 MB/s-os adatátviteli sebességgel rendelkeznek. Amennyiben a belső használatra tervezett kártyák nem felelnek meg az igényeknek, lehetőség van a külső USB 2.0 interfészre csatlakoztatható SSD változatokat választani, melyek paraméterei megegyeznek a beépíthető verziókéval.

 
Buffalo SSD SHD-ES9M - Forrás: TechConnect [+]

A 32 és 64 GB-os belső SSD modellek 118 és 218 dolláros áron érkeznek, a külső használatra tervezett modellekért viszont 130 és 229 dollárt kérnek majd a kereskedők.



Buffalo RUF2-HSCL-U - Forrás: TechConnect

Az új Buffalo pendrive-ok RUF2-HSCL-U típusjelzéssel és 1, 2, 4, illetve 8 GB-os kapacitással kerülnek piacra, ajánlott fogyasztói áruk pedig 55, 76, 129 és 184 dollár körül alakul. A 19 x 9 x 76 mm-es termékek 12 grammos tömeggel rendelkeznek, és USB 2.0 felületre csatlakoztathatók. A vállalat a készülékekbe beépített egy Trend Micro fejlesztésű vírusellenőrzőt, továbbá a teljes memóriaterület automatikusan 256 bites AES titkosítással védett, így a rákerülő adatok mindig biztonságban vannak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés