Hirdetés

Friss Ballistix memóriák TUF Gaming Alliance minősítéssel

Az együttműködési megállapodás feltételeinek is megfelelnek az amerikai márkanévvel érkező modulok.

A Crucial fennhatósága alá tartozó Ballistix 2016 végén vált önálló márkanévvé, és leginkább a játékosok illetve tuningosok körében közkedvelt memóriái miatt lett népszerű. Most a TUF Gaming Alliance keretében mutatott be új memóriamodulokat Ballistix Sport AT néven, melyek legfontosabb tulajdonságait az alábbi táblázatban összegeztük:

Ballistix Sport AT TUF Gaming Alliance DDR4-es memóriacsomagok
Órajel (üzemi feszültség) Késleltetés Kapacitás (1, 2, 4 modulos kiszerelésben)
2666 MHz (1.2 V)
16-18-18
8 GB, 16 GB
3000 MHz (1.35 V)
17-19-19

8 GB, 16 GB

A TUF Gaming Alliance minősítéssel rendelkező termékek közös tulajdonsága, hogy a különböző márkák ellenére garantáltan kompatibilisek egymással, valamint a dizájnt is egységesre tervezik, a sárgás-terepmintás vonalat követve. Nincs ez másként ebben az esetben sem, a Sport AT modulok agresszív külsőt kaptak, szintén sárga és terepmintás betétekkel, a tekintetet a középen elhelyezett Ballistix logóra terelve.

Ballistix Sport AT
Ballistix Sport AT [+]

Az XMP 2.0 támogatással rendelkező memóriák több kiszerelésben érkeznek majd, akár 64 GB kapacitásig bezárólag. A 2666 MH órajelű alap változat 92,99, míg a 16 GB-os verzió 180,99 dolláros áron lesz kapható, élettartam garanciával megtámogatva, ami természetesen a gyári értékek babrálása miatt keletkezett hibákra nem terjed ki.

Előzmények

Hirdetés