Fehérbe öltözött az SPC Gear SM950

Az új modellel már három szereplősre hízott az SM950 széria.

Tavaly mutatkozott be az SPC Gear legújabb, elsősorban tartalomgyártóknak szánt mikrofonja, az SM950, amely két változatban került piacra: az asztalra erősíthető állvánnyal csomagolt verziót SM950, a kisméretű tripoddal szállított kivitelt pedig SM950T néven kell keresni. Most a gyártó bemutatta a széria harmadik tagját, ami az SM950 Onyx White nevet kapta, ebből pedig már könnyen kitalálható, hogy az eredeti SM950 fehér színű verziójáról van szó, amelyet a piros helyett ezüst színű fémgyűrűvel díszítettek.


[+]

A kardioid karakterisztikájú, 16 bites, maximum 48 kHz-es, 135 dB érzékenységű, 18-21 000 Hz közötti tartományban működő mikrofon a színt leszámítva minden egyéb tulajdonságát tekintve megegyezik az alapmodellel, maradt tehát az USB csatlakozás, illetve a mikrofon tetején elhelyezett, fizikai némítógomb is. A Plug&Play elven működő eszköz dobozában ezúttal is megtaláljuk a 70 cm hosszú, hajtogatható, asztalra szerelhető állványt, a pop filtert és a rezgéselnyelő foglalatot, amelyek mind a mikrofonhoz passzoló színben pompáznak.


[+]

A 2 év garanciával megvásárolható SPC Gear SM950 Onyx White 89 eurós árcédulát kapott, ami itthon valószínűleg a fekete verzióéval megegyező, 36 000 forint körüli vételára fog jelenteni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés