Hirdetés

Extrémnél extrémebb Corsair ventik

Új ventilátorszériát dobott piacra a Corsair: az LL család 12 és 14 cm-es tagokból áll, amelyek siklócsapágyazást és PWM fordulatszám-vezérlést kaptak – ez utóbbi a kisebbiknél 600-1500,  a nagyobbiknál 600-1300 RPM tartományban működik. A légszállítási adatok ennek megfelelően 43,25 CFM-ig illetve 51,5 CFM-ig növelhetők mérettől függően, 24,8 illetve 25 dB(A) zajszint mellett.


[+]

Túllépve a száraz technikai adatokon, a hívószó jelen esetben (is) az RGB, a ventilátorokra ugyanis bőven kerültek LED-ek, egész pontosan 16 darab RGB egységgel dolgozhatunk, amelyek két 8-ad csoportra vannak osztva. Ezeket a csoportokat lehet a ventilátorokhoz mellékelt, és a Corsair LINK rendszerrel kompatibilis vezérlővel irányítani, egy 80-as évekbeli, jól felszerelt diszkó hangulatát varázsolva gépünk belsejébe.


[+]

Az LL ventilátorok egy, két és három ventilátort tartalmazó egységcsomagban érkeznek a boltokba (egy kontroller minden esetben része a csomagnak, és tartozék a LINK hub is, további egységek bekötéséhez), az árak a tripla 120-as verziónál 120 dollárban, a szimpla 120-as egységnél pedig 40 dollárban vannak megadva.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés