Hirdetés

Extrém körülmények között is használható megjelenítők a Dell kínálatában

Faytech érintőképernyőkkel bővíti kereskedelmi forgalomban elérhető kijelzőinek választékát a Dell.

Hirdetés

A Dell Technologies bejelentette, hogy a Faytech által gyártott érintőképernyőkkel bővíti OE&E (OEM | Embedded & Edge) felhasználásra szánt termékeinek portfólióját. Ezek a termékek kifejezetten olyan vállalatok számára készültek, ahol a munkavégzés kihívást jelentő környezetben zajlik, és az értékesítésben fontos a digitalizáció fejlesztése.


[+]

A vállalat koncepciója, hogy az egyes iparágakat jellemző kihívásokra a speciális értékesítési és munkakörnyezetekben dolgozó munkatársakat élvonalbeli technológiákkal lehet megfelelően felkészíteni, amelyhez kulcsfontosságúak az érintőkijelzők. Jó példa erre az ipari automatizálás, ahol az alkalmazások sokszor nélkülözhetetlenek, és az olyan adatoknak, mint a gépek és berendezések állapota, szinte valós időben kell rendelkezésre állniuk, miközben ezek az információk általában több rendszer között oszlanak meg. A strapabíró érintőképernyők segítségével a dolgozók egy helyen, egyszerre láthatják az összes szükséges információt a megfelelő időben, így több figyelmet szentelhetnek a termelés és a munkafolyamatok hatékonysága növelésének.

A Faytech ipari kijelzőinek széles választékával a Dell Technologies számos különféle felhasználási területhez illeszkedő képernyőt kínál ügyfelei számára, az értékesítési helyek (POS) kisebb és az ember-gép interfészek (HMI) közepes méretű kijelzőitől az irányítópultokban és a közös munkához használt nagy méretű képernyőkig.

Az új érintőképernyős kínálat főbb jellemzői:

  • A különféle termékek mind jól alkalmazhatók olyan helyzetekben, amikor a hagyományos billentyűzet használata a környezeti feltételek miatt nem lehetséges, de mégis nagy számítási kapacitásra van szükség a munkaterület közelében, esetleg elemzési, teljesítményoptimalizálási vagy értékesítési célból.
  • Testreszabási lehetőségek többek között a márkajelölés, illetve a műszaki és elektronikai finomhangolások terén.
  • Optikai ragasztás az összes kijelző esetén, melynek során az érintőpanel és az LCD-cella összeillesztése katonai minőségű ragasztóanyaggal történik, a megerősített kijelző pedig csökkenti a napfénytükröződést, a párásodást és a porosodást.
  • Személyre szabott integráció a belső informatikai folyamatokhoz használt, már meglévő Dell Technologies-termékváltozatokkal, beleértve az Optiplex Micro Form Factor asztali számítógépeket is, amelyekhez kiegészítőcsomagként az egyéni igények szerint kialakított kábelek és portfedelek is választhatók.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Előzmények

Hirdetés