Hibrid vizes-levegős hűtést eszkábált GTX 1080-as VGA-jára az EVGA is

A Corsair-féle Hydro GFX-hez hasonló lett az EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid Gaming videokártya.

Hirdetés

Legújabb GTX 1080-as VGA-jával nyolcra bővítette csúcs-GeForce kínálatát az EVGA. Mostantól elérhető a hibrid, azaz kompakt AIO vízhűtéssel és hagyományos ventilátorral egyaránt ellátott kiadás is, amely hasonló a Corsair és az MSI páros által bemutatott Hydro GFX-hez. A vízhűtéses rendszer elsődleges és egyetlen feladata a tuningolt GPU hűtése, míg a memóriachipekkel és VRM-mel érintkező hűtőlapot a kártyán lévő 100 milliméteres ventilátor tartja megfelelő hőmérsékleten.


[+]

A nyomtatott áramköri lap és a 10 fázisú tápellátó áramkör egyébként megegyezik azzal, ami az EVGA GTX 1080 Classified ACX 3.0 VGA-n is használnak, sőt a gyárilag megemelt, 1721 mag és 1860 MHz-es GPU Boost órajeleket is megörökölte, illetve 8 GB-nyi GDDR5X effektív 10 GHz-es órajele ezúttal is változatlan. A két darab 8 tűs PCIe tápcsatlakozóval szerelt kártya hátlapi kivezetései között egy HDMI 2.0b, három DisplayPort 1.4, valamint egy Dual Link DVI-D található.


[+]

Ami az árat illeti, 730 dollárral az EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid Gaming kártya a Classified után a második legdrágább opció a családban. Ebben benne foglaltatik 115 dollár értékű költés az Epic Games-féle Paragon MOBA játékon belül. A kártyára vállalt garancia 3 év.

 


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • EVGA

Előzmények

Hirdetés