Hirdetés

Esztétikus alumíniumházak a Thermaltake-től

Hirdetés

Várhatóan szeptembertől Magyarországon is megvásárolhatók lesznek a Thermaltake új Tsunami Dream termékvonalának tagjai. Az esztétikus, jó hűtési tulajdonságokkal rendelkező alumíniumházak ezüst vagy fekete színben, fém vagy átlátszó oldallappal, illetve tápegység nélkül vagy 400 wattos tápegységgel kerülnek forgalomba.

A légáramlást az alapváltozatban két, tartozékként mellékelt 120 mm-es, 2000 rpm fordulatszámú ventilátor biztosítja a ház elülső és hátsó falára szerelve. Utóbbi a plexiablakos verzió esetében kék világítást kap, magán az oldalfalon pedig egy 90 mm-es, 1800 rpm fordulatszámú ventilátor is helyet foglal. A ház belső tisztaságának megtartását mosható filter segíti. A Tsunami exkluzív megjelenését fokozza a tükrös lakkozás és az előlap maratott felülete. A meghajtók számára négy külső 5,25 hüvelykes, két külső 3,5 hüvelykes és öt belső 3,5 hüvelykes rekesz áll rendelkezésre. Elvárható módon két USB, egy FireWire és két audiocsatlakozó is található a házon.

A ház teljesen csavarhúzómentesen szerelhető: a meghajtók csúsztatható sínekre rögzíthetők, a PCI-kártyákat klipek tartják. A Thermaltake a biztonságra is gondolt: a nyitható részek kulccsal zárhatók, az oldalpanel kinyitásakor pedig egy érzékelő riadóztatja a felhasználót. A 49,5 x 21,0x 47,8 cm méretű házak a kivitelezéstől és a tápegység meglététől függően 5,6–7,5 kilogrammot nyomnak, és a Micro ATX, az ATX és a Full ATX formátumú alaplapokat fogadják.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés