Willow Cove magokkal dolgozik a Minisforum legújabb minigépe

Még nem teljesen tiszta a kép, de biztos, hogy sokat javítottak az EliteMini TL50 utódjaként közelgő vas szellőzésén.

A kompakt PC-kben utazó Minisforum bemutatta legfrissebb csöppségét, a DeskMini TH50-et, ami az Intel 10 nanométeres SuperFin gyártástechnológiájával készülő, négymagos/nyolcszálas, 4,5 GHz-ig turbózó Core i5-11320H processzorára épül.

[+]

A rendszerhez 16 GB LPDDR4 memória passzintható, a grafikus megjelenítés feladatát pedig az integrált Iris Xe dizájnra bízták – a Wccftech szerint ezen a ponton van egy kis ellentmondás, mert bár az Intel termékoldala 96 végrehajtó egységet listáz a specifikációk között, a Minisforum csak 80-at említ. A háttértárat érintő opciókat jelenleg balladai homály fedi, bár a fürge NVMe SSD borítékolható, és a 2,5 hüvelykes keret sem valószínű, hogy száműzetésbe vonul.


[+]

A konfiguráció aktív hűtéssel érkezik, és a műanyagból, illetve fémből lévő házát körbejárva cakkpakk egy DisplayPortot, egy HDMI kimenetet, négy USB 3.2, valamint két USB 2.0 kaput, egy Thunderbolt 4 konnektort, két 2,5 gigabites Ethernet portot, továbbá két audio jacket számolhatunk össze. A tápellátás sztenderd 19 voltos Type-C adapterrel valósul meg, s bár egyelőre még az árképzés nem ismeretes, az alapmodell várhatóan 5-600 dollár közti összeggel fogja könnyebbé tenni a pénztárcánkat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés