Hirdetés

Érkezik a GamerStorm keret néküli ventilátora

A DeepCool almárkájának MF120-as „okos” egységét tavaly nyárra ígérték, de idén tavasz lesz belőle.

Hirdetés

Még tavaly, a Computexen csodálhattuk meg a DeepCool standján a cég GamerStorm sorozatába tartozó MF120 ventilátorszettjét, amely légkavaróinak egyik érdekessége a keret nélküli, alumíniumból készült rögzítéssel kombinált kivitel.


[+]

Az egyedinek mondható dizájn rezgéscsillapító gumibetéteket is tartalmaz, de a szett tudása itt nem ér véget, tudniillik a hozzá tartozó négycsatornás vezérlőben egy beépített Wi-Fi adapter is található abból a célból, hogy WLAN hálózaton keresztül szabályozhassuk a csatlakozó MF120-ak fordulatszámát és az RGB LED-ek fényeit.


[+]

Maradva a külsőségeknél, a lapátok a cégnél megszokott „dupla” kivitelt kapták, ezzel növelve a hatékonyságot. A sztenderd 12 cm-es helyre beszerelhető, és 26 mm vastag ventilátorok 500-2200 rpm közötti fordulatszámra képesek, folyadékcsapágyazásúak, valamint maximum 56 cfm térfogatáramot tudnak biztosítani 37,9 dB(A) zajszint mellett. A WLAN-on keresztüli vezérléshez iOS és Android operációs rendszeren futó alkalmazás szolgál. A három darab MF120 egységet tartalmazó szett áprilisban érkezik, 110 dolláros ajánlott áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés