Hirdetés

Szintet lép az Enermax Ostrog háza

Az Enermax leleplezte legújabb számítógépházát, amely az Ostrog Giant nevet viseli, és az Ostrog házsorozat része lesz. A feketére festett, igényes kivitelezésű termék elsősorban a méretével hívja fel magára a figyelmet, így a tágas ház ATX, és microATX méretű alaplapot is fogadhat, a meghajtók pedig három darab 5,25, nyolc 3,5, illetve kettő 2,5 colos helyre kerülhetnek. A kisebb rekeszek közül mind rejtve van, az egyik merevlemezkeret teljesen eltávolítható, amivel négy darab 3,5 hüvelykes helyet lehet feláldozni, cserébe 412,5 mm-es VGA-k is beférnek. A ház nagy része természetesen segédeszköz nélkül szerelhető.

A 495 mm magas, 244 mm széles és 485 mm mély házban a légáramlatokat az előlap mögé szerelt két darab, kék vagy piros LED-del rendelkező 14 cm-es ventilátor kelti, míg a felmelegedett levegőt egy hátulra és egy felülre szerelt 12 cm-es légkavaró távolítja el. Opcionálisan beszerelhető még egy 23 cm-es, vagy két 14 cm-es ventilátor felülre és még egy darab 12 cm-es egység alulra. Az oldallap furatok nélküli akril üveget kapott, így az szélgépet nem fogadhat.

A torony tetején elhelyezkedő I/O panel – a hangkimeneten és a mikrofonbemeneten kívül – két-két darab 3.0-s és 2.0-s USB csatlakozóval szolgál. A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, emellett a vízhűtő csövei is utat találhatnak a külső radiátorokhoz az erre kialakított nyílásokon keresztül.

Az Enermax Ostrog Giant szállítása már megkezdődött, ajánlott fogyasztói ára 90 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés