Hirdetés

Elkészült az XPG Precog olcsóbb verziója

A Precog Analog megtartotta az alapmodell hibrid drivereit, de kivették belőle a virtuális térhangzást, illetve az ehhez szükséges USB-s toldatot.

Hirdetés

Az ADATA a tavalyi Computexen rántotta le a leplet legúabb, XPG almárkájába tartozó fejhallgatójáról, a Precogról, amelynek legfontosabb érdekessége volt, a gamer headseteknél megszokott dinamikus hangszórók mellett egy elektrosztatikus driver is helyet kapott benne, így az alacsony és a magas hangtartományok is dedikált hangszórót kaptak. Ennek köszönhetően az eszköz a gyártó állítása szerint az 5-50 000 Hz közötti frekvenciatartomány megszólaltatására képes, maximum 102 dB-es hangerővel, míg az ellenállás rubrikájában a már standardnak nevezhető 32 ohmos értéket olvashatjuk.


[+]

A most bemutatott Precog Analog alapjaiban véve megegyezik az alapmodellel, a különbség mindössze annyi, hogy száműzték a virtuális 7.1 térhangzás funkciót, illetve az ennek meghajtásához szükséges USB adaptert, vagyis a fejhallgató már csak egy lecsatlakoztatható vezeték végén fityegő 3,5 milliméteres jack csatlakozóval rendelkezik, amelynek köszönhetően a PC mellett bármilyen konzollal, valamint – jack csatlakozóval ellátott – mobil eszközzel kompatibilis.


[+]

Az alumíniumvázra épített headset befordítható, műbőr borítású fülpárnákkal takart hangszórókat kapott, amelynek a fül felőli oldalaira viszont nem került az alacsony légáteresztési képességéről híres anyagból, vagyis valószínűleg tovább használhatjuk majd kényelmetlen melegedés nélkül, mint a korábban általunk is tesztelt ADATA XPG EMIX H30-at.

A 362 grammos XPG Precog Analog piacra kerülésének ideje és árazása egyelőre nem ismert, de annyit elárult a gyártó, hogy olcsóbb lesz, mint a 99 dolláros XPG Precog.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Előzmények

Hirdetés