Hirdetés

Elérhető az utolsó 7-es verziójú Catalyst

Megérkezett az idei esztendő utolsó Catalyst eszközillesztő-csomagja, mely az AMD grafikus megoldásokat fejlesztő részlegének gyakorlata szerint alighanem az utolsó 7-es verziószámot viselő driver a sorban (a Radeon videokártyákhoz készült driver számozása évek óta a megjelenés évére és hónapjára utal). A Windows XP és Vista operációs rendszerekkel kompatibilis új csomag elsősorban a kód optimalizálására helyezi a hangsúlyt, azaz látványos gyorsulás vagy lényeges új képességek nem érkeznek a 7.12-es Catalyst verzióval, de azért sok játékprogram megjelenítési hibáját javították a fejlesztők – főként vistás környezetben.

Az új változat telepítése így elsősorban az év egyik legnépszerűbb PC-s FPS-játékának, a Crysisnek tesz jót, melyhez nem kell már külön ehhez a játékhoz optimalizált, bétaállapotú meghajtót telepítenie a felhasználónak. A 7.12-es driver ezen kívül javít még többek közt a Hellgate: London, a Lost Planet vagy a Flight Simulator X grafikáján, valamint számos egyéb, a kezelőfelülettel, a videolejátszással és a különböző kártyák CrossFire üzemmódjával kapcsolatos problémát orvosol.

Az új eszközillesztő és a javítások teljes listáját tartalmazó dokumentáció a megfelelő linkre kattintva letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés