Elérhető az AIDA64 4.60-as verziója

A FinalWire kiadta az AIDA64 néven újjáéledt rendszerdiagnosztikai program legújabb, 4.60-as verzióját. A frissítés szokás szerint támogatja a legújabb hardvereket, így a nemrég bemutatott, illetve az érkező Radeon, FirePro és GeForce VGA-kat, illetve az új Plextor és Samsung SSD-ket. Ezenkívül megjelenés előtt álló Skylake, Denverton és Cherry Trail termékek előzetes kezelése is megoldott.

Lényeges fejlesztés, hogy az új AIDA64 optimalizált teszteket tartalmaz az érkező Intel Broadwell lapkához, illetve fejlődött az AMD Mantle API-jához készített információs felület is, valamint megjelent az OpenGL ES 3.1 teljes támogatása.


[+]

A friss AIDA64 kiadásban 14 új típussal bővült a külső LCD és VFD kijelzők támogatása. Ezeken keresztül a program közvetlenül képes megjeleníteni a kiolvasott hőmérséklet-, feszültség- és fordulatszámértékeket, illetve egyéb rendszeradatokat. Speciális támogatást élveznek a Razer SwitchBlade UI-t használó termékek, ideértve a DeathStalker Ultimate Gaming billentyűzetet és a Blade Pro notebookokat.

A Windows 8.1, 8, 7, Vista, XP, 2000, Me, NT 4.0, 98 és 95 operációs rendszerekkel kompatibilis AIDA64 4.60-as verziója letölthető a hivatalos weboldalról. A megszokott próbára is van lehetőség, ami 30 napig tart. A program automatikus frissítésre is képes, melynek segítségével az AIDA64 folyamatosan naprakészen tartható. Választható a frissítések keresési gyakorisága, illetve opcionális frissítési csomag mentése helyi mappába.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés