Elérhető az AIDA64 2.80-as verziója

A FinalWire kiadta az AIDA64 néven újjáéledt rendszerdiagnosztikai program legújabb, 2.80-as verzióját. A frissítés szokás szerint támogatja az elmúlt hetekben megjelent új hardvereket, így például a nemrég bemutatott GeForce és Radeon VGA-kat. Ezenkívül számos megjelenés előtt álló termék előzetes kezelése is megoldott, beleértve az AMD Richland és az Intel Valleyview kódnevű lapkáját.

A szoftver extra fejlesztései között megemlíthető, hogy az Atom Z2760-as rendszerchiphez is optimalizálva lettek a beépített tesztek, illetve beépítésre került az OCZ Vector SSD és az Indilinx Barefoot 3 vezérlő támogatása.


[+]

Értékes újítás, hogy az AIDA64 mostantól támogatást biztosít a frissített OpenCL 1.2-es API-hoz, illetve megjelent az OpenGL ES 3.0 kezelésének felismerése, mely az OpenGL menüpontból kérdezhető le. Szintén beépítésre került az AMD APP SDK 2.8 és az NVIDIA CUDA 5.0 támogatása.

A Windows 8, 7, Vista, XP, 2000, Me, NT 4.0, 98 és 95 operációs rendszerekkel kompatibilis AIDA64 2.80-as verziója letölthető a hivatalos weboldalról. A megszokott próbára is van lehetőség, ami 30 napig tart. A program automatikus frissítésre is képes, melynek segítségével az AIDA64 folyamatosan naprakészen tartható. Választható a frissítések keresési gyakorisága, illetve opcionális frissítési csomag mentése helyi mappába.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés