Hirdetés

Az EK-val közösen készül az MSI új gépháza

A MEG szériás, nagyméretű PROSPECT 700 két változatban készül, és vízhűtésre előkészítve érkezik.

Az EK-val egyeztetve tervezték meg az MSI új, felsőkategóriás (a MEG szériába érkező) számítógépházát, a PROSPECT 700-at. A valójában két változatban, 700R és 700RL névvel érkező termék moduláris belső térrel rendelkezik, amelyben elfér egy EATX méretű alaplap, egy 400 mm hosszú grafikus kártya és egy 185 mm magas CPU-hűtő is. Az utóbbi kapcsán azért fontos megjegyezni, hogy az EK-val történő együttműködés eredményeként a PROSPECT 700 elsősorban az épített vízhűtésre vágyók kegyeit keresi, és minden további átalakítás nélkül képes fogadni a gyártó D5 pumpával egybeépített elosztóblokkját, amelyre egy CPU és két GPU blokkot is felaggathatunk. Radiátorok kerülhetnek a ház tetejére (itt S vagy P360-as egység fér el) vagy az előlap mögé (itt az említetteken kívül egy X360 is elfér). Aki esetleg egy teljes EK-Matrix7 készletben gondolkodna, annak örömhír, hogy ezt a csövek hajlítgatása nélkül is beépítheti a PROSPECT 700-ba, annak méretezése ugyanis úgy készült, hogy az elosztó és a blokkok csatlakozói pont szintbe kerüljenek egymással.


[+]

Ami a különleges, MEG szériához illeszkedő extrákat illeti, a 700R esetében ezt egy, az előlap tetején található, 4,3”-es LCD érintőképernyő jelenti, amelynek segítségével irányítható az ARGB világítás, a ventilátorok működése, kirakhatunk rá GIF-eket, megjelenítheti az időjárást, stb. A 700RL esetében ez hiányzik, helyette a felső panelre (amely amúgy két USB 3.2 Gen1 Type-A konnektort, két 3,5 mm-es jack aljzatot és egy USB 3.2 Gen2x2 interfészt tartalmaz) egy külön gomb került, ezzel az ARGB fények szabályozhatók.

A specifikációk az alábbi képtáblázatban láthatók. Bolti elérhetőségről és árakról egyelőre nem kaptunk hivatalos információt, de egyes ausztrál online boltokban már listázzák 600 ausztrál dollárért, ami körülbelül 170 000 forintnak felel meg.


[+]

Előzmények

Hirdetés