Hird​et​és

2017. december 13., szerda

Útvonal

Hírek » Videokártya rovat

Egyslotos GeForce GTX 1070 VGA-t villantott a Galax

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Ez lenne az első ilyen megoldás, de kérdés, hogy ha elkészül, jut-e belőle Európába.

H​irdetés

A Galax egy távol-keleti piacra specializálódott rendezvényen számolt be készülőben lévő, 2017-ben megjelenő újdonságairól, ahol a kivetített diák között felbukkant egy igen érdekfeszítő VGA. Ha minden igaz, akkor a gyártótól érkezhet az iparág első olyan GeForce GTX 1070-es VGA-ja, ami mindössze egyetlen kártyahelyet foglal el. Részletekbe nem ment bele a gyártó, így például arról nincs információ, hogy milyen órajelekkel lehet számolni (de több mint valószínű, hogy a hűtés korlátai miatt a referencia értékekhez fognak ragaszkodni), vagy épp mennyibe fog kerülni, és csak arra tudunk támaszkodni, amit a képeken láthatunk.


[+]

Jól kivehető a fém burkolat alatt, mely valószínűleg szintén kiveszi a részét a hőleadásból, a rézből készült bordák és a levegő mozgatásáról gondoskodó blower típusú ventilátor, ami általában nem a halk működéséről ismert. A hátoldalon a kivezetések számát is meg kellett nyirbálni értelemszerűen, így a DVI, HDMI, DisplayPort trióból csak 1-1 darab jutott.


[+]

Egyelőre kérdéses, hogy lesz-e bármi a projektből, és ha igen, akkor egyáltalán jut-e belőle Európába, tekintettel arra, hogy a bemutató kifejezetten a kínai piacra koncentrált. Ettől még nincs minden veszve, hiszen a Galax márkanév a Palit Microsystems égisze alá tartozik, amely saját névvel és a Gainward branddel Európában is képviselteti magát.

Hi​rd​et​é​s​

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

H​ir​de​tés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.