Hirdetés

Egy újabb múzeum képei kerülnek be a Samsung The Frame tévékbe

Új kollekcióval bővül a Samsung The Frame művészeti katalógusa a spanyol Thyssen-Bornemisza Múzeum gyűjteményéből.

Hirdetés

A Samsung különleges tévéit, a The Frame fantázianevű modelleket már mi is bemutattuk korábban. Ezek egyik specialitása, hogy rajtuk keresztül híres képzőművészeti alkotásokat lehet megtekinteni, és a vállalat most azt jelentette be, hogy a virtuálisan bejárható tárlat új darabokkal bővült.

A katalógusba újonnan bekerülő műalkotások a Samsung és a Thyssen Múzeum az előző év októberében bemutatott "Az impresszionisták és a fotográfia" című közös kiállításának képeihez csatlakoznak, amelynek központi eleme hat ikonikus impresszionista műremek volt.

Az új képek között olyan művészek alkotásai is megtalálhatók, mint Claude Monet és Auguste Renoir. A Samsung The Frame készülékeinek katalógusában így már a Thyssen Múzeum gyűjteményének 44 darabja található meg, amelyeket a felhasználók kiemelkedő minőségben tekinthetnek meg otthonukban. A műalkotások egyenként és előfizetéses formában is megvásárolhatók az Art Store-ban.

Impresszionista gyűjteményével a Thyssen-Bornemisza Múzeum a harmadik spanyol galéria, amely részt vesz a Samsung The Frame együttműködésében. A Samsung Art Store kollekciója az új festményekkel együtt már több, mint 1200 műalkotást és fotót tartalmaz 4K minőségben, olyan világszerte ismert múzeumok és galériák jóvoltából, mint a magyar Szépművészeti Múzeum, a madridi Prado Múzeum, a bécsi Albertina, a Tate Modern Londonban, a firenzei Uffizi képtár, az amszterdami Van Gogh Múzeum, a szentpétervári Hermitage, a Magnum Photos és a LUMAS.

Előzmények

Hirdetés