Hirdetés

Egy Lambo Aventador inspirálta PC-t nyerhetünk a Fractaltól

A Greg Salazarral közös játékban egy egyedi Fractal Design Meshify C ház, és jó néhány impozáns komponens kerülhet birtokunkba.

Hirdetés

Az amerikai Greg Salazar az ismertebb teches youtuberek közé tartozik, és vele állt össze a Fractal Design, illetve a Las Vegasban található Royalty Exotic Cars autókölcsönző egy egyedi, a Lamborghini Aventador inspirálta PC összeépítésére, melyet akár innen Magyarországról is megnyerhetünk, ha részt veszünk a hozzá kapcsolódó játékban.

Maga a PC egy egyedi Fractal Design Meshify C házat és egy Fractal Design Ion+ Platinum 860W tápegységet tartalmaz, ezek mellé pedig egy Ryzen 9 3900X processzor, MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon alaplap, MSI RTX 2070 Super Gaming X grafika, 16 GB RipJaws V memória és 500 GB-os Samsung 860 EVO SSD tartozik. A játék menete, illetve a feliratkozás elolvasható ezen az oldalon. Bónuszként nyerhetünk autókölcsönzést is, melynek keretében 24 órára elvihetünk egy Aventadort, de ehhez el kell utazni Vegasba, ami azért kicsit megdrágíthatja a dolgot.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés