Hirdetés

Dupla rendszeres ház a Phanteks műhelyéből

A kellemesen visszafogott kinézetű, sokrétűen bővíthető kuckó az Evolv szériás termékek táborát gyarapítja.

Hirdetés

A Phanteks egy új, Evolv X nevű jövevénnyel támadja le a piacot, melynek tervezése során a mérnökök igyekeztek kellő figyelmet fordítani a megfelelő szellőzés kialakítására, illetve előnyben részesíteni a prémium alapanyagok használatát, mint például a 3 mm-es vastagságú, homokfúvott alumíniumét. A végeredmény egészen impozánsnak tűnik, belsejében az akár E-ATX méretű deszka mellé még egy Mini-ITX-es konfigurációt is besuvaszthatunk az opcionális ITX kitnek köszönhetően. A VGA számára vertikális takarólemez is rendelkezésre áll, így az arra vágyók hatványozottan élvezhetik az ablakos oldallap(ok) exhibicionista előnyeit. Ilyen kaliberű szetthez már háttértárolók sem ártanak: az eltávolítható keretekbe maximum tíz 3,5 hüvelykes, az alaplapi tálca mögé pedig akár kilenc 2,5 hüvelykes meghajtót halmozhatunk fel.


[+]

Míg elöl és felül három-három 140 mm-es, addig hátul egy szingli 140 mm-es légkavarónak alakítottak ki rögzítőpontokat a tervezők, de ha vízhűtés építésén gondolkodunk, akkor sem kell kétségbe esnünk: a fronton egy 420 x 140 mm-es radiátor is bőven megfér, fent pedig egy 280/360 x 140/120 mm radinak van hely.


[+]

A háznak az előlapi csatlakozók terén sem kell szégyenkeznie: az USB 3.1-es Type-C port mellett még ott figyel két USB 3.1-e Type-A dugasz a jackek és az RGB LED kontroller tőszomszédságában. A kalyiba jellemzőinek listájáról magától értetődően a címezhető RGB fényár sem maradhatott le. Szintén gyakorlatilag evidencia, hogy a szereléshez nem szükséges semmilyen szerszám, illetve a kábelkötegek elvezetésére is igen korrekt módon nyílik lehetőségünk.


[+]

A cucc várhatóan szeptemberben kerül fel a kiskereskedések polcaira, mintegy 200 dolláros árcédulát viselve, valamint öt év gyártói garanciával megtámogatva.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés