Hirdetés

Drágán méri a Sony az InZone headseteket

A japánok egy vezetékes és két vezeték nélküli gamer fejhallgatóval rukkoltak elő.

A Sony új, (főleg PlayStation 5 konzolt használó) gamereknek szánt termékeket felvonultató InZone almárkájába megérkeztek az első fejhallgatók, ráadásul rögtön három is. A termékcsalád legolcsóbb tagjának a vezetékes, 1,2 m hosszú jack kábellel rendelkező InZone H3 számít, amelynek 40 mm átmérőjű hangszórói 10 és 20 000 Hz közti hangok megszólaltatására képesek, borításként pedig szövetborítású fülpárnák kerültek rá, ha pedig mégsem lenne elég a beépített jack kábel, a mellékelt jack-USB hosszabbítóval toldhatjuk meg azt.


[+]

A kínálat tetején az InZone H7 és H9 modellek üldögélnek, ezek szintén 40 milliméteres hangszórókat kaptak, ezek viszont már az 5 Hz körüli hangtartományt is támogatják, kapcsolati módok közül pedig a Bluetooth 5.0 mellett 2,4 GHz-es rádiófrekvencia is rendelkezésünkre áll, ami a mellékelt USB-s vevőegység használatával létesíthető, a két interfész ráadásul akár egyidejűleg is használható.


[+]

A H7 szövet-, a H9 pedig – állítólag – bőrborítású fülpárnákkal rendelkezik, míg beépített akkumulátoruk rendre 40, illetve 32 órás üzemidőre képes. Fontos különbség még, hogy a H9 aktív zajszűrést és ambient módot is kapott, ez a H7-ből kimaradt, a csúcsmodell tehát nem csak otthon, de akár út közben is használható marad úgy, hogy nem kell elviselnünk a környezet zavaró zajait.

Mindhárom headset felhajtható, flexibilis mikrofonnal rendelkezik, valamint támogatják a gyártó 360 Spatial Sound térhangzás technológiáját is. Az újdonságok a tervek szerint júliusban válnak elérhetővé, az érdeklődőknek viszont jó mélyen a zsebükbe kell majd nyúlniuk, hiszen az InZone H3-ért 39 999, a H7 és H9 modellekért pedig 91 999, illetve 119 999 forintot kell fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

Hirdetés