Doom témájú PC-t épített az Overclockers UK

A készre szerelt számítógép külön-külön is megvásárolható alkatrészekből áll, a doomosítás csupán a narancssárga fényeket és a játék futtatásához ideális specifikációkat takarja.

Hirdetés

Az Overclockers UK piacra dobta OcUK Gaming Ballista névre keresztelt, előre összeszerelt PC-jét, amelyet a pénteken megjelent Doom Eternal játék nevével igyekeznek eladhatóvá tenni. A hír láttán rögtön beindult a nyáltermelésünk, ám csalódottan konstatáltuk, hogy a gépnek csupán annyi köze van a játékhoz, hogy a Kolink Void RGB ház előlapján található, „infinity mirror” hatást keltő RGB világítás narancssárga színben pompázik, továbbá persze a beszerelt, egyébként külön-külön is megvásárolható komponensek megfelelnek a játék, 1920x1080 pixeles felbontásban való futtatásához ajánlott gépigényének.


[+]

A rendszer egy B450-es vezérlőhíddal ellátott, Gigabyte Aorus alaplapba szerelt AMD Ryzen 5 3600 processzorra és egy Sapphire Radeon RX 5500 XT grafikus kártyára épül, amelyet 16 GB-nyi DDR4-3000 memória és egy 250 GB-os TeamGroup SSD, valamint egy 1 TB kapacitású Seagate HDD egészít ki. A tápellátás feladatát egy 700 wattos, 80 Plus Bronze minősítésű tápegységre bízták, míg az operációs rendszer szerepében a Windows 10 Home verziója tiszteleg.

Természetesen vásárláskor lehetőségünk nyílik némi testreszabásra, processzorból választhatjuk például a Ryzen 7 3700X-et, grafikus kártyából pedig az opciók között szerepel a Radeon RX 5700 XT is, de igény esetén lecserélhetjük a házat, valamint dönthetünk a Windows 10 Pro mellett a Home verzió helyett. Ha mindent alapértelmezetten hagyunk, a konfigurációért 860 fontot kell kicsengetnünk, amely átszámítva nagyjából 329 000 forintot jelent.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés