Hirdetés

Dizájnos zajkeltők a Saitek kínálatában

A Saitek megkezdte – a nyár folyamán már bejelentett – audioeszközeinek szállítását. Az A-300 egy egyszerű fülhallgató, amely 3,5 mm-es jack aljzatba csatlakoztatható. Az A-350 ennél nagyobb szabadságot kínál, hiszen a jack kimenetre csak a vevőegységét kell rákötni, a rádiós átvitelnek köszönhetően maga a fejhallgató egy 10 méter sugarú körben vezeték nélkül használható. Beépített Li-polimer akkumulátora 6 órányi üzemidőt biztosít.


A-350 és A-300

Az A-200 jelű készülék egy 2.1 csatornás, hordozható zenedoboz. Az ugyancsak 3,5 mm-es jack csatlakozóval rendelkező eszköz érdekessége az úgynevezett Expanded Air Volume System (EAVS). A hangzatos elnevezés mögött egy igen egyszerű megoldás rejlik: használat során a burkolat egy része kiemelkedhet, így a nagyobb belső űrtartalom valamivel teltebb basszusokhoz járulhat hozzá. Csodát várni persze nem szabad, a frekvenciatartomány a gyártó adatai szerint 100 hertztől 20 kilohertzig terjed. Az A-200 négy AAA méretű elemmel működtethető legfeljebb 24 órán keresztül, de jár hozzá tápadapter és hordtáska is.


A-200

Ugyancsak 2.1 csatornás hangrendszer az A-250 jelzést viselő készülék. Ez lejátszókhoz, audioberendezésekhez 3,5 mm-es jack dugóval csatlakozik, azonban Windows 2000 vagy XP operációs rendszert futtató számítógéppel a mellékelt adó-vevő révén vezetékek nélkül is összeköthető. A rádiós kapcsolat 30 méteres körzetben továbbítja a hangot, ráadásul kétirányú kommunikációt biztosít, így a lejátszás indítása, megállítása, a zeneszámok közötti váltás a hangszórós egységen elhelyezett gombokkal is lehetséges; a kezelést kis LCD-kijelző is segíti. Az A-250 két AA méretű elemmel 24 órányi üzemidőt biztosít, de tápadapterről is működtethető.


A-250

Valamennyi fenti készülék neodímium mágneses hangsugárzókat tartalmaz. Ajánlott áruk az említés sorrendjében aktuális árfolyamon számítva mintegy 7300, 29400, 29400, illetve 36700 forintnak felel meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés