Belül Kaby Lake-re frissül, kívül arany színű házba burkolózik az új Dell XPS 13

Alaposan felszerelt méregzsák lesz a kis XPS.

Hirdetés

Október 4-én befut a Dell XPS 13 notebook már-már menetrendszerűnek mondható frissítése, amiben az Intel legújabb, hetedik generációs, Kaby Lake kódnéven futó Core i processzora dolgozik majd, egészen pontosan a vásárló választásától függően a Core i3-7100U, a Core i5-7200U, vagy a Core i7-7500U.


[+]

Megszabható továbbá, hogy 4, 8 vagy 16 GB RAM kerüljön a gépbe, illetve a tárolókkal kapcsolatos opció is széles skálán, a 128 GB-os SATA SSD és az 1 TB-os PCIe SSD között mozog. Dedikált VGA opció nem lesz, csak az IGP-t használhatjuk grafikus számításokra, aminek eredménye a hagyományos Full HD panelen, vagy akár 3200x1800 képpontos, QHD+ érintőkijelzőn jelenhet meg. A 60 Wh-s akkumulátorral a Full HD-s modell állítólag 22 órás üzemidőt képes magából kipréselni irodai munka mellett, míg a nagyobb felbontású modell esetében 13 órára rúg az egy töltéssel elérhető rendelkezésre állási idő.


[+]

A külső is új, és nem csak azért, mert elérhető lesz a mostanság oly népszerű "rose gold" színben, hanem azért is, mert az XPS 13 a keskeny kávás, nagy betekintési szögű InfinityEdge kijelzőknek hála 11"-es méretkategóriájú notebooknak megfelelő méretű házba került. Ennél az alumínium, a szénszál és a Gorilla Glass egyvelegét használták fel, így a ház vastagsága 9-15 milliméter, a gép össztömege pedig mindössze 1,25 kilogramm. A vékony kivitel ellenére nem csak egy szál portot raktak rá, hiszen a hagyományos USB mellett fellelhető rajta a Thunderbolt 3-ként is használható USB Type-C, a jack audio aljzat, valamint kártyaolvasó is. Dedikált Gigabit Ethernetnek viszont nem jutott hely, viszont Wi-Fi téren az IEEE 802.11ac-s szabványú Killer vezérlőre esett a választás.


[+]

Az új Dell XPS 13 jelzésű notebook 799 dolláros kezdőáron lesz kapható az említett október 4-i rajt időpontjában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés