Hirdetés

CES 2020: 2000 zónás Mini LED háttérvilágítással érkezik a DELL 4K monitora

Az UltraSharp UP3221Q vállalat állítása szerint óriási színtér lefedettséget produkál, és nagyon látványossá teszi a HDR tartalmak megjelenítését.

Hirdetés

A Dell egy meglehetősen innovatív monitorral állt elő az UltraSharp UP3221Q személyében, amelyet a tervek szerint már az idei évben piacra is dob a vállalat. A 31,5 hüvelykes VA LCD panellel ellátott termék Mini LED háttérvilágítást kapott, méghozzá úgy, hogy az átlagosnál kisebb méretű fénykibocsátó diódákat rács alakzatban helyezték el. Ezeket kétezer egyedileg vezérelhető fényerejű, akár ki is kapcsolható csoportba osztották, aminek révén a megszokottnál pontosabb színmegjelenítés érhető el, és látványosabb a nagy dinamikatartományú tartalmak megjelenítése is.


(forrás: Flatpanels HD) [+]

A termék megkapta a VESA DisplayHDR 1000 minősítést, ami azt jelenti, hogy a maximális fénysűrűsége több, mint 1000 cd/m². A vállalat a terméket professzionális felhasználóknak, grafikusoknak, képszerkesztőknek és videómágusoknak szánja. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mikor és milyen áron kerülhet a boltokba termék, de biztos nem lesz olcsó ha abból indulunk ki, hogy a jelenleg kapható hasonló, de csak nagyjából fele ennyi vezérelhető zónát tartalmazó modellek több ezer dollárba kerülnek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Előzmények

Hirdetés