Dell logós kihívója akadt a Microsoft Surface Pro tabletjeinek

A Dell Latitude 7320 új verziója érintőkijelzővel és lecsatlakoztatható billentyűzettel próbálja elhappolni a Microsoft vásárlóit.

Hirdetés

A Microsoft Surface Pro szériájának kevés komolyan vehető konkurense van, most azonban a Dellnek köszönhetően bővült a lista, ugyanis piacra dobták a Latitude 7320 lecsatlakoztatható billentyűzettel és érintésérzékeny kijelzővel szerelt, Detachable utótaggal ellátott verzióját. Az újdonság burkolata alatt a legjobb konfiguráció esetében egy 11. generációs Intel Core i7-1185G7 processzor, 16 GB LPDDR4X-4266 memória és egy 1 TB kapacitású NVMe SSD dolgozik, amelyeket az Intel Iris Xe IGP-je segít a munkában.


[+]

A kihajtható támasztékkal ellátott tablet 13 hüvelykes, 1920x1280 pixel felbontású, 3:2 képarányú megjelenítőt kapott, ennek maximális fényereje 500 nit, kezelése pedig ujjaink mellett a gyártó saját aktív stylusának segítségével is történhet.


[+]

A készülék házán két Thunderbolt 4 csatlakozó, egy jack kimenet és egy 5 megapixel felbontású előlapi kamera kapott helyet, de opcionálisan kérhetünk a gépbe ujjlenyomat-olvasót és 4G modemet is.


[+]

A konkrét modelltől függően Windows 10 Home, Pro vagy Enterprise operációs rendszerrel szállított gép már rendelhető, a legolcsóbb modell alapára 1549 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Dell

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés