DCMM blog: Roccat termékek a Gamescomon

Néhány év alatt egészen komoly névvé vált a játékvezérlők terén a Roccat. Az idei évre a nemrég tesztelt Savu mellett három egérrel készülnek az idei karácsonyi szezonra. A legkisebb Lua lényegében a kicsi Kova utódja lesz, mert ez egy kevésbé drága (30 euróra árazzák), háromgombos, optikai, karmos fogáshoz való, kisebb termetű egér. Két új Kone is érkezett, az XTD brutális 8200 dpi-s lézeres érzékelőt és minimális ráncfelvarrást kapott. Sokkal érdekesebbnek tűnik nála a Kone Pure, ami kisebb (91%-os kicsinyítése az eredetinek), letisztultabb és olcsóbb (89 helyett 69 euro) a nagy Kone-nál, fogásra pedig nagyon kellemesnek bizonyult.

Balról: Roccat Kone Pure, Kone XTD és Lua
Balról: Roccat Kone Pure, Kone XTD és Lua [+]

Új egérpad is jön, a Hiro speciálisan barázdált felületet és újfajta, világoskék csúszásgátló szilikon alső részt kapott, a két réteget pedig vulkanizálással dolgozták egybe, így sarkai is nagyon szépen illeszkednek, nem fog úgy tönkremenni, mint a szövetpadok szoktak. Érzésre valahol a hagyományos szövet és műanyag padok közt van, a Kone Pure-ral kiváló párost alkotnak.

Roccat mechanikus billentyűzetének prototípusa
A Roccat mechanikus billentyűzetének prototípusa [+]

Végül, de nem utolsósorban vethettünk egy pillantást a még prototípus stádiumban lévő Roccat mechanikus billentyűzetre. Az Isku stílusát idéző és funkcióit öröklő csúcsmodell valamikor a jövő év első negyedében érkezik majd, a márka képviselői egyelőre nem árulták el, milyen új extrával szerelik majd fel és milyen nevet kap majd.

Azóta történt

Előzmények