DCMM blog: magyar ministand

Tegnap este befejeződött a Live Modding, ma már a meghívásos versenyre érkezett, átalakított (casemod) és nulláról épített (casecon) masináké volt a főszerep. Előkerült BaluC Alien trófeája, amit most láthattunk először kész állapotban, bár a készítő szerint még itt-ott lehetne rajta csiszolni. A fej érdekessége, hogy alapvetően nyomtatópapírból készült, amit lakkal és üvegszálas szövettel erősített meg, majd felületére speciális, bőrt imitáló szilikonréteg került. Maga a számítógép a fej középső részében rejtőzik.


[+]

Soccer szintén sci-fi témát dolgozott fel, egy Predator technológiát épített, amit valami korábbi látogatásuk során hagytak a földön a vadászlények. Került rá motorral mozgatott ágyú és egy nagyon komoly, Predator karaktereket kiíró visszaszámláló. A gép hátulját megemelte, felső burkolata és optikai meghajtói ferdén előre nyílnak ki.


[+]

Míg BaluC és Soccer a casecon, addig jones965 casemod kategóriában indult Pure Cosmos System gépével. A kiválóan fóliázott, vízhűtéses minimalmod kategóriájának erős versenyzője lehet, de ugyanez elmondható a másik két alkotásról is. Jones gépéről és annak készítéséről rengeteg részlet olvasható a Logouton.


[+]

A PROHARDVER! részéről is van mit a pultra rakni, mert kihoztuk a CM Stormmal közös Egérmodding Versenyünk kilenc kiváló alkotását. Az átalakított Xornet egerek legalább annyi kíváncsi tekintetet és elismerő pillantást vonzanak, mint a házak.


[+]

Sikerült az egész csapatot egymás mellé letelepíteni, amolyan kis magyar modding standot létrehozva. További képek a standról galériánkban.


[+]

Azóta történt

Előzmények