Hirdetés

2019. június 20., csütörtök

Útvonal

Hírek » Életmód rovat

DAC-os fejhallgatót kínál a Sharkoon

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: VR-Zone

Az X-Tatic 5.1 az első Dolby-minősítést kapott, térhatású hangot produkáló fejhallgató.

A hannoveri CeBIT alkalmával mutatja be a Sharkoon multimédiás részlegének legújabb üdvöskéjét, az X-Tatic 5.1 típusú fejhallgatót, mely a típusjelzéséből adódóan több, megfelelően elhelyezett apró hangszóró segítségével többcsatornás térhatású hang megszólaltatására képes. Az X-Tatic 5.1 nem az első térhatású fülese a gyártónak, a rendszer a maga nemében mégis újdonságnak számít, ez ugyanis az első olyan egység, amely digitális jeleket is fogad külső jelátalakítója révén.


Forrás: VR-Zone

Az összesen nyolc apró hangszóróval, illetve vibrációs mélynyomóval ellátott fejhallgató hangereje csatornánként szabályozható a digitális hangot analóggá átalakító, erősítőt tartalmazó vezérlőegység révén. A Dolby Digital 5.1, Dolby Digital 2.0 és Dolby Pro Logic rendszerekkel kompatibilis egységhez egy könnyen eltávolítható mikrofon is jár, így a Sharkoon X-Tatic 5.1 ideális kiegészítő lehet LAN-partyk során.

Az X-Tatic 5.1 pontos működéséről, illetve a fejhallgató fogyasztói áráról a CeBIT kiállítás során láthatnak napvilágot további részletek.

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.