Hirdetés

Közepes üveges a Cougartól

A Turret nevű ATX-es miditorony elöl és oldalt is átlátszó, és bőven van benne hely hűtésnek is.

Lassan nagyobb számban is megérkezik a boltokba a Cougar 80 dollár körüli áron várható Turret miditornya, melyet ATX alaplapokra készítettek fel, és persze „gaming” szellőzéssel rendelkezik. Ez utóbbitól persze még nem fog jobban állni a kezünkben a railgun, bár az lehet, hogy grafikus kártyánk pár fokkal hűvösebben üzemel, a gyártó ugyanis az előlapi szellőzőnyílásokat eltolta bal oldalra úgy, hogy a légáramlás inkább az alaplap fölé, és ne elé érkezzen.


[+]

A további képességeket illetően a 461 x 206 x 420 mm-es Turret az említett ATX-en túl microATX és Mini-ITX rendszerek számára is otthont kínál, az alaplap mellé pedig hét bővítőkártyát is bepakolhatunk. Belül a megszokott, kétkamrás kialakítással találkozunk, a konfigurációra pedig a teljes egészében edzett üvegből készült, balról felszerelt panelen keresztül láthatunk rá. Ugyanebből az anyagból készült az előlap is, amely mögött az előre telepített 120 mm-es Vortex LED-es ventilátorok lapulnak. Az előlap mögé egyébként összesen 3 darab 12 cm-es vagy 2 darab 14 cm-es légkavaró fér, de pakolhatunk ventilátorokat a tetőre (2x12 cm vagy 2x14 cm) és hátra (1x12 cm) is. Ha valaki inkább a vízhűtésben bízik, akkor elől egy 360 mm-es radiátorral számolhat, és felülre is fér egy 240 mm-es modell, feltéve, hogy alaplapunkra ezen a tájékon nem kerültek 40 mm-nél magasabb komponensek.


[+]

A Turret két 3,5/2,5"-es és két dedikált 2,5”-es fiókkal rendelkezik, grafikus kártyából maximum 350 mm-es, CPU-hűtőből pedig 160 mm-es méretű egységeket tudunk felhasználni. Az előlap tetején elhelyezett kezelőpanelen a szokásos gombok mellett hangcsatlakozók, illetve két USB 3.0-s és egy USB 2.0-s port is található.

Előzmények

Hirdetés